Bitcoin Billionaire, Brock Pierce loopt voor de president van de Verenigde Staten.

Juli 2020 Aus Von Ruriko

Een crypto-miljardair, ondernemer en filantroop heeft zijn kandidatuur voor 2020 als president van de Verenigde Staten aangekondigd. De aankondiging kwam op de dag van de Onafhankelijkheid naar voren als de individuele plannen om als onafhankelijk te gaan lopen in de verkiezingen van november 2020.

Bitcoin Miljonair

Op Onafhankelijkheidsdag ( 4 juli 2020 ) kondigde Brock Pierce aan dat hij plannen heeft om zich in 2020 kandidaat te stellen voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Brock is een ondernemer, filantroop en crypto-visionair die van plan is een betere toekomst voor de VS te creëren door de technologiepraktijken van de 21e eeuw toe te passen. Door dit te doen, gelooft Brock dat we een sfeer kunnen creëren waarin Amerikanen een welvarender leven kunnen leiden. Hij is van plan zijn campagne op te bouwen rond het motto: „IT GETS BETER VAN HIER“.

In de persmededeling verklaarde Brock Pierce dat:

„Ik heb mijn leven besteed aan het creëren van grote dingen uit het niets en ik kan anderen helpen hetzelfde te doen. Ondernemers zijn essentieel voor de wederopbouw van deze natie waar we van houden, en ik loop in deze race omdat ik weet dat we samen kunnen helpen een pad te bouwen naar de wedergeboorte van het Amerika waar we zo van houden“.

Zakelijke prestaties

Brock is niet alleen een ondernemer, maar ook een durfkapitaalverstrekker met een grote expertise in het oprichten van, adviseren over en investeren in spelveranderende technologieën en bedrijven. Veel mensen in de technologiesector zien Brock als een van de meest prominente figuren in de digitale valutaruimte. Pierce heeft in de loop der jaren $5B+ opgehaald in bedrijven die hij heeft opgericht. Naast het feit dat hij voorzitter is van de Bitcoin Up Foundation en mede-oprichter van de EOS Alliance, heeft Brock ook een achtergrond:

  • Medeoprichter in Blockchain Capital
  • Medeoprichter in Tether
  • Medeoprichter in Mastercoin
  • Oprichter in IMI Exchange
  • Oprichter in IGE
  • Medeoprichter in D10e, GoCoin, Blade Payments, Five Delta, Xfire 2.0, Playsino, Evertune, GamesTV, en D.E.N.

Naast het oprichten en medeoprichten van diverse bedrijven in de digitale valuta industrie, adviseert Pierce ook enkele van de grootste bedrijven in de ruimte zoals Airswap, Bancor, BitGo, BitGuild, BlockV, Bloq, tZERO, en vele anderen.

Filantropische Inspanningen

Naast Pierce die investeert en verschillende bedrijven over de hele wereld adviseert, hebben zijn filantropische inspanningen hem ook erkenning opgeleverd. Na de orkaan Maria in Puerto Rico in 2017, verhuisde Pierce naar Puerto Rico waar hij filantropische middelen heeft verstrekt via zijn non-profitbedrijf The Integro Foundation. Via de stichting heeft Pierce heel hard gewerkt om de infrastructuur in Puerto Rico, die na de orkaan heeft geworsteld om te overleven, te repareren. De Integro Foundation heeft vele initiatieven ondersteund, zoals de financiering van kleding en medische aandrijving, de wederopbouw van huizen en het sponsoren van gezinstherapie voor gezinnen met kinderen met speciale behoeften. In tegenstelling tot sommige wereldleiders die afkomstig zijn van gecentraliseerde achtergronden, heeft Pierce verschillende prestaties laten zien die bewijzen dat hij de wereld vooruit kan helpen op een micro- en macroniveau, door het toepassen van zijn vaardigheden in het bedrijfsleven en filantropische inspanningen.

In 2018 werd Brock Pierce door Forbes bestempeld als het 9e rijkste individu in cryptocurrency en is hij ook verschenen in publicaties als The London Times, The New York Times, Fortune, Wired, Rolling Stone en vele andere. Dit weekend van 4 juli heeft een aantal interessante kandidaten voor het 2020-voorzitterschap voorgesteld. Naast Brock Pierce die zijn kandidatuur tijdens het weekend aankondigt, kondigde Kanye West ook zijn run voor 2020 aan als President van de Verenigde Staten.