Bitcoin-brukstilfeller: Bruk den til disse unike formålene!

November 2020 Aus Von Ruriko

Bitcoin er en av de raskest voksende og verdifulle valutaene i markedet. Den brukes som et vanlig byttemiddel, men er mye forskjellig fra fiat-valutaen vi bruker i vårt daglige liv. Bitcoin er en virtuell valuta som ble introdusert i 2009 og kan brukes til forskjellige formål. Den primære forskjellen mellom de tradisjonelle valutaene og bitcoin er at du kan berøre og se fiat-valuta, men Crypto Bank kan verken sees eller berøres.

Det er en datafil som du kan lagre i et virtuelt skap og bruke den til å foreta transaksjoner uten å avsløre identiteten din. Bitcoin kjører på blockchain-teknologi, og alle transaksjoner lagres i blockchain-hovedbok. Du kan foreta en bitcoin-transaksjon når som helst, da den fungerer 24 × 7 uten nedetid.

Bitcoin-verdien øker dag for dag i markedet, noe som fikk oppmerksomhet fra investorer til det. Du kan bruke hvilken som helst pålitelig plattform som https://bitcoinscycle.com til å investere i bitcoin og tjene penger.

Bitcoin er ikke bare en lønnsom investering, men kan også brukes til daglige formål. Du har noen bitcoins i lommeboken og er forvirret om hva du bør gjøre med dem; Deretter kan du lese de kraftige brukssakene til bitcoin nevnt nedenfor.

Bitcoin-brukstilfeller

Rimelige direkteoverføringer
Det er flere måter å foreta innbetalinger på, for eksempel kredittkort, debetkort, bankoverføring osv., Men de fleste av dem belaster et visst beløp av transaksjonen som transaksjonsgebyrer, som legger opp til kostnadene for bedrifter som trenger å gjøre transaksjoner på til daglig. Hvis du vil eliminere kostnadene ved å sende og motta betalinger, er bitcoin det perfekte alternativet.

Du kan gjøre store transaksjoner med bitcoin ved å betale et minimalt beløp som transaksjonsgebyr. I tillegg er bitcoin-transaksjoner øyeblikkelige, så du trenger ikke vente i flere dager for å få transaksjonen fullført. Den lave prisen gjør bitcoin til et utmerket alternativ for å gjøre pengeoverføringer.

Tjen en god mengde interesse

Bitcoin-handel er ikke en enkel oppgave, ettersom du trenger å gjøre mye analyse og holde valutaen i en lengre periode for å tjene penger. Så det er noen bruksområder der du kan tjene penger mens du holder bitcoins, og en av dem er Yield Farming. Det er mange plattformer på nettet som tilbyr renter på bitcoins til varierende priser.

Å låne ut bitcoins til andre og få interesse for det er en utmerket bruk av bitcoin, men er også full av risiko. Bitcoin styres ikke av noen myndighet, så det er mye risiko i avkastning fordi det er helt basert på tillit.

Gjør private transaksjoner

Hvis du foretar transaksjoner med en bank, vil de føre oversikt over det, og myndighetene kan også stille spørsmål om de er i tvil om det. Det er ingen slike problemer med bitcoin, noe som bringer oss til den mest fantastiske bruken av den; anonyme transaksjoner. Hvis du vil gjøre en stor transaksjon ved å avsløre identiteten din, kan bitcoin hjelpe deg med det.

Bitcoin-transaksjoner innebar ingen kontroll eller verifisering, noe som gjør dem raske og trygge. Du kan foreta direkte pengeoverføringer fra lommeboken din til en hvilken som helst annen lommebok med et enkelt klikk.

Kjøp en luksus sportsbil

Å eie en luksus sportsbil er en drøm for enhver person, og du vil bli overrasket over å vite at du også kan kjøpe en sportsbil med bitcoins. Det er noen bitcoin-markedsplasser som lar deg kjøpe en førsteklasses sportsbil som Lamborghini ved hjelp av bitcoins. Nå kan du ri en Lambo med bitcoins og øke statusen din i samfunnet.

Det er flere andre varer og tjenester du kan kjøpe med bitcoin gjennom disse markedsplassene, for eksempel dyrebare malerier, gamle viner, eiendom osv.

Holder eiendelene dine skjult

Med den økende strenge skattepolitikken har det blitt en utfordrende oppgave å holde eiendelene dine skjult for myndighetene. Du kan bruke bitcoin til å skjule eiendelene dine, da bitcoin-transaksjoner ikke kan spores, og ingen kan finne ut hva du kjøpte med bitcoins.

Så hvis du vil holde deg skjult fra myndighetens radar og gjøre store transaksjoner, må du bruke bitcoin da det muliggjør anonyme transaksjoner over hele verden.