Bitcoin Bull Run og Infura Ethereum Debacle – BeInCrypto Video News Episode 2

November 2020 Aus Von Ruriko

I KORT

  • Dette er denne andre delen av BeInCryptos nyhetsshow hver uke.
  • I dag ser vi på Bitcoins pågående rally og den fortsatte bullishnessen til bedriftsinvestorer.
  • Vi sjekket også inn på „Fear and Greed Index“ og diskuterte en hendelse som involverte en større Ethereum Infrastructure-leverandør.

Velkommen til andre episode av Cryptosoft nyhetsshow hver uke. Fredag ​​den 13. er uheldig for noen, men ikke for BiC, da dette er den 8000. artikkelen som ble publisert siden lanseringen i august 2018!

I dag dykker vi inn for å diskutere Bitcoin blitzing over $ 16.000, og når den høyeste daglige prisen nær siden 2018.

I mellomtiden er MicroStrategy, selskapet kjent for å kjøpe Bitcoin til en halv milliard dollar, tilbake i nyheten. Aldri skygge vekk fra å uttale seg, sier administrerende direktør Michael Saylor at markedet for Bitcoin til slutt vil overskygge det av gull.

Med en voldsom oppgang er det også en utmerket tid å sjekke inn på „Frykt og grådighet“ -indeksen – en indikator som måler følelser i markedet. Denne uken nådde indeksen „Extreme Greed“ -nivåer etter uker med vedvarende Bitcoin-prisøkninger.

Et desentralisert enkelt feilpunkt

En annen stor historie denne uken var det tekniske problemet med Ethereum-infrastrukturleverandøren Infura som fikk børser som Binance til å stoppe Ethereum-uttak midlertidig.

Den opprinnelige hendelsen ble rapportert som et problem med selve Ethereum-nettverket, muligens en kjedesplitt, men det ble senere bestemt at problemet var fra Infura, som driver Etheruem-noder på vegne av klienter.

Som BiC-vert Jessica Walker forklarte,

„Rommet liker å snakke om desentralisering som et høydepunkt for blockchain, denne [hendelsen] viser hvor stor fare det er når mange brukere er avhengige av en enkelt enhet for nodetjeneste.“

DeFi å ha et øyeblikk

Bullishness har ikke vært begrenset til Bitcoin denne uken, ettersom vi også har sett desentraliserte finanspoletter rapportere enorme gevinster.

DeFi-tokens som AAVE, YFI og UNI har økt med henholdsvis 120%, 105% og 64% de siste sju dagene. Selv SushiSwap kom tilbake til livet for å få en respektabel 45% prosent.

Hva betyr Bitcoins historiske løp for resten av økosystemet? Del dine tanker via YouTube- og Telegram-fellesskapet, og bli med neste gang for en ny oppsummering av BeInCryptos nyhetsshow hver uke.