Bitcoin-pris peker til det nest beste kvartalet i historien hvis det opprettholder $ 10 600

Oktober 2020 Aus Von Ruriko

Data viser at Bitcoin 30. september kunne forsegle både sitt beste tredje kvartal på rekord og det nest høyeste kvartalsavslutningen gjennom hele livet.

Bitcoin (BTC) er i rute for sitt beste tredje kvartal, data viser at Q3 2020 bare har en dag igjen å gå.

I følge prisregistreringer fra kjedeanalyseressursen Skew, bør dette året produsere det sterkeste tredje kvartalet for Bitcoin i sin historie.

93% av de 250 viktigste myntene falt i pris i september

BTC-prisen trosser andre kvartal 2019

BTC / USD-paret handlet til rundt 10 680 dollar per pressetid 30. september. Dette tallet topper komfortabelt alle andre tredjekvartaler nær rekord, med det nest høyeste var fjorårets $ 8.310.

I tillegg kan Bitcoin forsegle den nest beste kvartalsvise løpetiden, men det avhenger av om den kan holde over $ 10 590 i 2. kvartal 2019.

„En dag til og fremdeles ser ut som den nest beste kvartalsvisen for bitcoin, men det er nær andre kvartal 2020,“ kommenterte Skew.

Hvalsamling?: Bitcoin-beholdningen på børser falt med 5 milliarder dollar i løpet av 2020

Oppsummering av Bitcoin kvartalsvis avsluttende priser

Oppsummering av kvartalsvise sluttkurser for Bitcoin.

Bitcoin har stabilisert seg på en $ 1 000 handelskorridor siden den mistet fart etter å ha truffet $ 12 500 i august. Opinion er blandet på kort sikt, med bekymringer som fortsetter at BTC / USD fortsatt kan falle for å fylle den siste gjenværende CME futures ‚gap‘ på $ 9600.

„Det er en rekkevidde med den øvre motstandssonen på $ 10 800,“ oppsummerte Cointelegraph Markets-analytiker Michaël van de Poppe i en oppdatering tirsdag.

Hvis BTC / USD ikke klarer å bryte gjennom den motstanden, sa han, at det var „veldig sannsynlig“ at lavere støttenivåer ville bli testet, spesielt $ 10 600, med potensial for $ 10 400 og $ 10 200 å spille inn.

Tradere diskuterer hva Bitcoin har etter et kraftig 3% fall over natten

Langsiktige okser med ansvar

Når vi zoomer ut, favoriserer imidlertid okser mer iøynefallende. Som Cointelegraph rapporterte, forblir langsiktige atferdsmønstre tro mot Bitcoin-formen, og denne uken har ikke vært annerledes.

Vanskelighetsbåndkomprimering, en beregning designet for å kvantifisere riktige BTC / USD-inngangspunkter, forlot sin nedre grønne „kjøp“ -sone for første gang siden mars.

Grunnleggende i nettverket snakker også til den totale styrken, med vanskeligheten i rekordhøyde og en annen oppjustering på rundt 3% forventes på tre dager.

Hashfrekvensen, et mål på estimert datakraft som går til gruvedrift, har også en tendens til å falle tilbake til sitt høyeste nivå.

Blant handelsmenn er det fortsatt diskusjon om mulige kortsiktige nedturer, inkludert en nedgang under CME-gapet mot $ 9.000.