Bitcoin-pris peker til det nest beste kvartalet i historien hvis det opprettholder $ 10 600

Data viser at Bitcoin 30. september kunne forsegle både sitt beste tredje kvartal på rekord og det nest høyeste kvartalsavslutningen gjennom hele livet.

Bitcoin (BTC) er i rute for sitt beste tredje kvartal, data viser at Q3 2020 bare har en dag igjen å gå.

I følge prisregistreringer fra kjedeanalyseressursen Skew, bør dette året produsere det sterkeste tredje kvartalet for Bitcoin i sin historie.

93% av de 250 viktigste myntene falt i pris i september

BTC-prisen trosser andre kvartal 2019

BTC / USD-paret handlet til rundt 10 680 dollar per pressetid 30. september. Dette tallet topper komfortabelt alle andre tredjekvartaler nær rekord, med det nest høyeste var fjorårets $ 8.310.

I tillegg kan Bitcoin forsegle den nest beste kvartalsvise løpetiden, men det avhenger av om den kan holde over $ 10 590 i 2. kvartal 2019.

„En dag til og fremdeles ser ut som den nest beste kvartalsvisen for bitcoin, men det er nær andre kvartal 2020,“ kommenterte Skew.

Hvalsamling?: Bitcoin-beholdningen på børser falt med 5 milliarder dollar i løpet av 2020

Oppsummering av Bitcoin kvartalsvis avsluttende priser

Oppsummering av kvartalsvise sluttkurser for Bitcoin.

Bitcoin har stabilisert seg på en $ 1 000 handelskorridor siden den mistet fart etter å ha truffet $ 12 500 i august. Opinion er blandet på kort sikt, med bekymringer som fortsetter at BTC / USD fortsatt kan falle for å fylle den siste gjenværende CME futures ‚gap‘ på $ 9600.

„Det er en rekkevidde med den øvre motstandssonen på $ 10 800,“ oppsummerte Cointelegraph Markets-analytiker Michaël van de Poppe i en oppdatering tirsdag.

Hvis BTC / USD ikke klarer å bryte gjennom den motstanden, sa han, at det var „veldig sannsynlig“ at lavere støttenivåer ville bli testet, spesielt $ 10 600, med potensial for $ 10 400 og $ 10 200 å spille inn.

Tradere diskuterer hva Bitcoin har etter et kraftig 3% fall over natten

Langsiktige okser med ansvar

Når vi zoomer ut, favoriserer imidlertid okser mer iøynefallende. Som Cointelegraph rapporterte, forblir langsiktige atferdsmønstre tro mot Bitcoin-formen, og denne uken har ikke vært annerledes.

Vanskelighetsbåndkomprimering, en beregning designet for å kvantifisere riktige BTC / USD-inngangspunkter, forlot sin nedre grønne „kjøp“ -sone for første gang siden mars.

Grunnleggende i nettverket snakker også til den totale styrken, med vanskeligheten i rekordhøyde og en annen oppjustering på rundt 3% forventes på tre dager.

Hashfrekvensen, et mål på estimert datakraft som går til gruvedrift, har også en tendens til å falle tilbake til sitt høyeste nivå.

Blant handelsmenn er det fortsatt diskusjon om mulige kortsiktige nedturer, inkludert en nedgang under CME-gapet mot $ 9.000.